RE-INTEGRATIE TWEEDE SPOOR

VOOR HOOGOPGELEIDEN (THEORETISCH GESCHOOLDEN)


Wat kan ik nog wel met mijn belastbaarheid? Hoe laat ik zien wat ik kan? Welke mogelijkheden heb ik? Wat is re-integratie tweede spoor?


Laten we het hebben over wat je wél kunt! Styx Career Consult begeleidt hoogopgeleiden die vanwege ziekte of soms hun hoogsensitiviteit hun functie niet meer kunnen vervullen met succes naar een nieuwe baan of zzp-schap. In het kader van re-integratie tweede spoor ondersteunen wij voornamelijk mensen die door burn-out zijn uitgevallen en elders een nieuwe start willen maken.


CONTACT OPNEMEN

WAT IS HET?

ERVARING OMZETTEN NAAR EEN BAAN


We gaan een aantal belangrijke zaken vaststellen en je gaat leren solliciteren anno nu: Wat kun je wél? Waar zijn die banen dan? Hoe krijg ik zo’n baan? Hoe kom ik weer in een arbeidsritme? Hoe voorkom ik dat ik weer uitval? Als iemand uitvalt is een belangrijke oorzaak vaak dat er geen match met de functie en de omgeving (meer) is. Functies, teams en verantwoordelijkheden veranderen steeds sneller; het kan zijn wat drie jaar eerder nog wel bij jou paste nu niet meer past. We gaan onderzoeken: Wat past wél bij jou? Waar kom jij het best tot je recht? Wat zijn de voordelen van jouw eigenschappen? Wat kun je daar dan mee?


CONTACT OPNEMEN

UWV-TRAJECTEN

VOOR HOOGOPGELEIDEN


De term re-integratie wordt ook door UWV en gemeentelijke sociale zaken gebruikt voor het zoeken naar een baan voor mensen die (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of langdurig werkloos zijn. Ook voor hoogopgeleiden (theoretisch geschoolden). Styx Career Consult in Eindhoven wordt dan door UWV of jouw gemeente ingehuurd om jou te helpen weer aan het werk te gaan. UWV heeft een raamovereenkomst met Styx Career Consult. Deze trajecten heten Werkfit maken, Naar werk en Modulaire dienstverlening. Voor UWV-klanten zijn Mariska van Adrichem, Jasmin Vogeley en Ruud Op den Kamp de geregistreerde coaches.


CONTACT OPNEMEN

TEVREDEN KLANTEN

EEN 8,3!


Onze klanttevredenheidscijfers spreken voor zich: één van de hoogst gewaardeerde kleinere re-integratiebedrijven. In de meetperiode 2022 worden onze Werkfit maken-trajecten beoordeeld met 8,3! Hoe? We sluiten aan bij jouw behoefte. We zijn goed bereikbaar, reageren snel en komen afspraken na. Blijven altijd positief en denken in mogelijkheden. We focussen op wat je wél kunt en vertalen dat naar concrete functies. We stellen vast waar je wél past. We helpen je met gestructureerde arbeidsmarktoriëntatie en netwerken. We leren je effectief om te gaan met weerstanden en brengen jou in contact met bruikbare gesprekspartners in ons netwerk. Het klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Veldwerk Optimaal uit ‘s-Hertogenbosch.


Onze plaatsingscijfers behoren tot de beste in de markt. Maar cijfers vertellen niet alles. Onze klanten zijn tevreden over de steun die zij ervaren hebben, de nieuwe inzichten en natuurlijk de behaalde resultaten. Wat horen we zoal terug? “Je bent een bron van inspiratie en positiviteit.” “Volgens mij heb je gelijk; ik begin er steeds meer in te geloven”. En: “Wat ik hier geleerd heb heeft me zoveel vertrouwen gegeven in de sollicitaties.” "Ik snap nu dat netwerken werkt." Onze klanten geven aan dat zij uitstekend zijn geholpen bij "het krijgen van een beeld welk soort werk ik zou kunnen doen" en bij "mij helpen om stappen te zetten die nodig zijn om uiteindelijk een betaalde baan te kunnen vinden". Dit zijn precies de dingen die we bij Styx graag doen. Past een directe, praktische benadering bij je en ben je op zoek naar een intensieve, individuele maatwerkbegeleiding, neem dan gerust contact op per email of telefoon voor het maken van een (vrijblijvende) kennismakingsafspraak.


CONTACT OPNEMEN
 
CONTACT MET STYX

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP


LEES MEER