Ons kernteam bestaat uit drie mensen: Mariska, Emile en Ruud.

Ook wij kennen onze beperkingen en waar we niet deskundig (genoeg) zijn, schakelen we in overleg met onze klant één van onze vier vaste samenwerkingspartners in.

EMILE DE BRUIN


Het centrale thema in mijn loopbaan is altijd al geweest “de juiste persoon op de juiste plek”. Ik heb ontdekt dat dit het meeste oplevert voor alle partijen. Ik heb ook gezien dat veel mensen worstelen met de vraag wat voor hun nu de juiste plek is. Om dat te ontdekken ga ik graag het gesprek aan met mensen. Vaak kom je dan gezamenlijk ook nog onontdekte talenten tegen. Door middel van goed luisteren en goede vragen stellen. Indien dan iemand scherp heeft waar zijn grootste talent ligt gaan we opzoek naar de juiste combinatie van rol en organisatie. Wat je van mij kunt verwachten? Oprechte interesse in jou en het vraagstuk waarmee jij zit. Mijn loopbaan tot dusver? Na mijn studie Technische Natuurkunde aan de Fontys Hogeschool ben ik mijn loopbaan gestart in de consultancy wereld. In 2010 heb ik een avondstudie Bedrijfskunde aan de Erasmus afgerond. Zo ben ik mijn steeds meer op het gebied van HR gaan ontwikkelen in de rol als manager om uiteindelijk in de rol van career consultant terecht te komen. Ik woon in Eindhoven en ben in 2009 getrouwd met Dorothé. In het weekend stap ik graag op mijn wielrenfiets, bij voorkeur in goed gezelschap met goede koffie onderweg en een biertje achteraf.

MARISKA VAN ADRICHEM

Ik ben moeder en oma, met recht een golden oldie. Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van de mens in beweging, de mens in ontwikkeling. Eerst de sportieve uitdagingen, als sportdocent. Later de complexere uitdagingen als manager in allerlei organisaties met velerlei doelgroepen en leidinggevende van verschillende hulpverleners. Van lichamelijk gehandicapten tot sterk gedragsgestoorden licht verstandelijk gehandicapten tot de forensische psychiatrie. Nu stel ik mijn kennis en levens- en werkervaring graag in dienst van mensen die opnieuw op zoek zijn naar een passende plek op de arbeidsmarkt of hun effectiviteit willen vergroten. Onder andere in de UWV-werkfit-maken-trajecten en het coachen van (startend) leidinggevenden. Ik ben een sportieve doorzetter en ben altijd transparant in mijn communicatie. What you see is what you get. Na een gesprek met mij ga je met goede zin en aan aantal vragen in je hoofd weer naar huis. Goede collega’s hebben me wel eens een onverschrokken moeder Theresa genoemd. Dus als je op zoek ben naar een inlevend iemand die jou op weg helpt naar (meer) eigenaarschap in het leven dan moet je bij mij zijn. Je ziet me op zijn best als je me tegen komt op een lange afstandswandeling, het liefst in de zon en langs de zee, of in een keuken waar creatief gekookt moet worden voor een grotere groep mensen. Een taartje of een bonbonnetje op zijn tijd zorgen voor de guilty pleasures.

RUUD OP DEN KAMP

Ik help mensen graag effectiever te worden. Inspireren om jezelf te (gaan) zijn. Coachen van nieuwe vaardigheden. Ik sluit goed aan bij snelle denkers, gedreven, eigenwijze, creatieve en gevoelige mensen. Ik heb respect voor alles en iedereen, tot het tegendeel bewezen is. Mensen weten en voelen meestal wat ze willen en kunnen, maar hebben bij tijd en wijle een klankbord nodig om dit aan te scherpen. Sparren zogezegd. Ik bekijk de dingen graag op een positief kritische manier, zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Ik vraag jou: Waar heb je wél invloed op? Ik breng graag mensen bij elkaar. Ik geloof in de kracht van de ander, maar ben eigenwijs genoeg om je dingen te willen leren. Ik geniet ervan als bij jou de kwartjes vallen en jij je doel bereikt. Mijn geheim? Enthousiasme, tegendenken en netwerken. Mijn loopbaan: VWO, HBO maatschappelijk werk, Nima A + B, management-, coachings- en loopbaanadviestrainingen. De laatste jaren verdiep ik mij in positieve psychologie, Semco, werkgeluk en hoogsensitiviteit. Na vijf jaar logistiek en commercieel medewerker binnendienst werk ik sinds 1990 in adviserende en managementfuncties in werving & selectie, (loopbaan)coaching en outplacement van hoogopgeleiden. In 2003 was ik mede-oprichter van Styx en vanaf 2011 volledig eigenaar. Privé: Geboren 1962 in Philips-importgezin in Geldrop. Jongste van vier kinderen. Ik ben al 35 jaar gelukkig met Marieke en trotse vader van Roos (1995) en Tess (1998). Gek op Quadrupel en Pinot Gris. Ik hou van fietsen, wandelen (bij voorkeur in de bergen), Art Noveau, lezen, arthouse films en nieuwe streken ontdekken. Ik heb grote belangstelling voor WO I en II en verduurzaming. Mijn grootste hobby is toneelspelen. Wereldberoemd ben ik in Best, door rollen in o.a. Burgemeester Groffen in de oorlog, Festen en One flew over the cuckoo's nest.

Onze samenwerkingspartners zijn:

Wim van der Geld en Styx hebben eerder samengewerkt en sinds 2021 is Wim toegetreden als senior consultant, speciaal voor de doelgroep uit de high tech industrie, waaronder (aankomend) projectmanagers.

Jan Frank Vos is een oud-collega uit de werving & selectietijd en nu gespecialiseerd in (complex) casemanagement bij re-integratie tweede spoor.

Jasmin Vogeley is psychologe die mensen kan helpen hoofd en hart samen te laten zijn. Over en weer delen we expertise en werken we samen voor UWV.

Met Tjeu Stienen werken we sinds 2008 samen, vooral voor klanten (individueel en teams) die meer werkenergie en bevlogenheid willen, waardoor ze succesvoller zijn en hun duurzame inzetbaarheid vergroten.

Joke Lenaerts en Styx kennen elkaar al sinds 2005. We delen gedeeltelijk kantoorruimte op Fellenoord en maken regelmatig over en weer gebruik van elkaars expertise en netwerk.

 
CONTACT MET STYX

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP


LEES MEER