Outplacement voor hoogopgeleiden in Eindhoven

 

OUTPLACEMENT VOOR HOOGOPGELEIDEN (THEORETISCH GESCHOOLDEN)

EEN NIEUWE, PASSENDE FUNCTIE


Outplacement (ook wel genoemd werk-naar-werk of loopbaanbegeleiding) is een maatwerk begeleidingstraject waarin je leert hoe je succesvol solliciteert. Je gaat jezelf weer vertrouwen en stelt vast waar je energie van krijgt. Je gaat je passie en onderscheidend vermogen ontdekken, zogezegd. Ook leer je hoe de arbeidsmarkt anno nu in elkaar steekt.


CONTACT OPNEMEN

WAT WIL IK NU PRECIES?

ERVARING OMZETTEN NAAR EEN BAAN


De vragen van onze hoogopgeleide klanten die wij het meest tegenkomen zijn: Wat wil ik nu precies? Hoe kan ik mijn ervaring omzetten naar een andere baan? Waar moet ik zoeken? Hoe moet ik omgaan met LinkedIn? Hoe moet ik me in een gesprek profileren? Hoe vertel ik dat ik mijn baan kwijt ben?


Outplacement voor hoogopgeleiden bij Styx Career Consult is altijd maatwerk. We staan naast jou, denken mee en tegen, laten zien welke mogelijkheden er wél zijn. Solliciteren is een vak en dat moet je leren. Meestal beginnen we met het onderzoeken en vaststellen van wat jij wilt en wat jouw best ontwikkelde competenties zijn.


CONTACT OPNEMEN

SOLLICITEREN

EEN VAK DAT JE KUNT LEREN


We verbeteren jouw netwerk- en sollicitatievaardigheden (vragen stellen!). Juist voor hoogopgeleiden is het belangrijk te leren jezelf te profileren op de manier die recht doet aan wie jij bent. We gebruiken de hulpmiddelen die echt iets toevoegen, zoals jouw één minuutpresentatie, het toepassen van STAR, omgaan met weerstanden in een gesprek en LinkedIn. We maken jouw boodschap concreet. Stellen jou meer vragen dan je kunt bedenken en laten zien hoe je daarmee kunt omgaan.


Gebruiken praktische voorbeelden en ‘best practices’. Helpen met effectieve brieven en cv’s. We vertalen wat jij wilt en kunt naar concrete banen en/of opdrachten. Brengen structuur in arbeidsmarktoriëntatie en helpen je bij effectief netwerken. We draaien er geen doekjes omheen, zetten jou op scherp en zijn er ook als het eens tegenzit.


CONTACT OPNEMEN

VERGOEDING

NIEUW WERK KRIJGEN


De transitievergoeding (sinds 1 juli 2015) is bedoeld om nieuw werk en daarmee een nieuwe inkomstenbron te krijgen. Het idee is om via o.a. outplacement en/of scholing je kans op een nieuwe baan te vergroten. Je mag de volledige transitievergoeding gebruiken om outplacement en/of opleidingen in te kopen (maar het is niet verplicht).


In onze optiek is kwaliteit het overtreffen van de verwachtingen van je klant. Onze ervaring is natuurlijk een goede basis: meer dan 25 jaar bekend met de rituelen op de arbeidsmarkt voor hoogopgeleiden. We zijn opgeleid als (loopbaan-) coach en communicatietrainer. Regelmatig scholen we bij door Noloc-verdiepings- en opfriscursussen. Kennis van zaken hebben, innoveren, luisteren naar jou als klant en overtuigingskracht helpen ook. Maar het belangrijkst vinden wij onze klantervaringen.

Vragen? Stuur een email: info@styxcareerconsult.nl.


CONTACT OPNEMEN
 
CONTACT MET STYX

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP


LEES MEER
Buy now