STYX CAREER CONSULT

LOOPBAANCOACH VOOR HOOGOPGELEIDEN


Wij zijn ervan overtuigd dat je als hoogopgeleide, ook wel theoretisch geschoolde, regisseur moet worden van je eigen loopbaan. En leeftijd maakt niet uit: dit geldt voor twintigers, millennials en ook veertigers en vijftigers. Want als jij niet kiest, wordt voor jou gekozen, toch? Banen zijn er wel, maar welke past nu? Solliciteren en een plek vinden waar jij past en jezelf kunt zijn, vergt veel onderzoek. Je loopbaan onderhouden en ontwikkelen is een vak geworden. Tot nu toe leer je dat jammer genoeg niet tijdens je opleiding. Wij leren jou graag hoe je je loopbaan duurzaam maakt en houdt. We willen dat jij de bijdrage kunt leveren die jij wilt en werkgeluk ervaart. We zijn onverbeterlijke optimisten en denken altijd in mogelijkheden. Het gaat er om wat je wél wilt en wél kunt. Wij geloven niet in goed of slecht, wel in passend en minder passend.

Wat is dat dan: regisseur van je loopbaan? Dat je weet wat je wilt en wat je drijft. Je kent je sterkten en gebruiksaanwijzingen. Je gelooft in je mogelijkheden. Je weet waar je het zoeken moet. En je weet het je dat moet aanpakken, door te netwerken en jezelf effectief te profileren. Onze klanten geven aan dat zij uitstekend zijn geholpen bij "het krijgen van een beeld welk soort werk ik zou kunnen doen" en bij "mij helpen om stappen te zetten die nodig zijn om uiteindelijk een betaalde baan te kunnen vinden". Dit zijn precies de dingen die we bij Styx graag doen. Past een directe, praktische benadering bij je en ben je op zoek naar een intensieve, individuele maatwerkbegeleiding, neem dan gerust contact op per email of telefoon voor het maken van een (vrijblijvende) kennismakingsafspraak.


CONTACT OPNEMEN

WANNEER KUNNEN WE IETS VOOR JE BETEKENEN?

  • Als je na ziekte of ontslag weer aan de slag wilt.
  • Als je op een kruispunt staat in je loopbaan en niet goed weet wat je wilt en/of waar je het zoeken moet.
  • Als je functie zodanig verandert dat de gevraagde rol niet meer bij je past.
  • Als je niet weet waar je goed in bent.
  • Als je baan (in de nabije toekomst) gaat verdwijnen.
  • Als je met een externe wilt toetsen of je op de goede weg zit, bijvoorbeeld bij een interne sollicitatie.
  • Als je wilt leren hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft, je cv op orde wilt brengen en/of betere sollicitatiegesprekken wilt voeren.
  • Als je hulp nodig hebt bij het opbouwen van een (nieuw) netwerk.

ONZE VISIE OP COACHING

Onze kernwaarden zijn expertise, aandacht en positiviteit. We willen voortdurend blijven leren, want de arbeidsmarkt verandert, functies veranderen en de behoefte van onze klanten veranderen. Daarom zijn we Noloc-lid. We geloven sterk in de positieve psychologie: versterken van wat er goed gaat. Jouw kwaliteiten hebben altijd twee kanten. Afhankelijk van de omgeving waarin je werkt, komen de positieve aspecten beter of minder goed tot hun recht. Het gaat in werk dus om wel of niet passend zijn; nooit over goed of slecht. We geloven ook dat mensen veranderen omdat zij dat zelf willen. Het kan dat iets je weerhoudt om het heft in eigen hand te nemen. We helpen je graag daarvan bewust te worden en eventuele belemmeringen weg te nemen.

ONZE MOTTO’S