Ons verhaal

STYX CAREER CONSULT

LOOPBAANCOACH VOOR HOOGOPGELEIDEN


Wij zijn ervan overtuigd dat je als hoogopgeleide regisseur moet worden van je eigen loopbaan. Wij leren jou graag hoe je je loopbaan duurzaam maakt en houdt. We willen dat jij de bijdrage kunt leveren die jij wilt en werkgeluk ervaart. We zijn onverbeterlijke optimisten en denken altijd in mogelijkheden. Het gaat er om wat je wél wilt en wél kunt. Wij geloven niet in goed of slecht, wel in passend en minder passend.

Wat is dat dan: regisseur van je loopbaan? Je weet wat je wilt en wat je drijft. Je kent je sterkten en gebruiksaanwijzingen. Je gelooft in je mogelijkheden. Je weet waar je het zoeken moet. En je weet het je dat moet aanpakken, door te netwerken en jezelf effectief te profileren.

WANNEER KUNNEN WE IETS VOOR JE BETEKENEN?

  • Als je na ziekte of ontslag weer aan de slag wilt.
  • Als je op een kruispunt staat in je loopbaan en niet goed weet wat je wilt en/of waar je het zoeken moet.
  • Als je functie zodanig verandert dat de gevraagde rol niet meer bij je past.
  • Als je niet weet waar je goed in bent.
  • Als je baan (in de nabije toekomst) gaat verdwijnen.
  • Als je met een externe wilt toetsen of je op de goede weg zit, bijvoorbeeld bij een interne sollicitatie.
  • Als je wilt leren hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft, je cv op orde wilt brengen en/of betere sollicitatiegesprekken wilt voeren.
  • Als je hulp nodig hebt bij het opbouwen van een (nieuw) netwerk.

ONZE VISIE OP COACHING

Onze kernwaarden zijn expertise, aandacht en positiviteit. We willen voortdurend blijven leren, want de arbeidsmarkt verandert, functies veranderen en de behoefte van onze klanten veranderen. Daarom zijn we Noloc-lid. We geloven sterk in de positieve psychologie: versterken van wat er goed gaat. Jouw kwaliteiten hebben altijd twee kanten. Afhankelijk van de omgeving waarin je werkt, komen de positieve aspecten beter of minder goed tot hun recht. Het gaat in werk dus om wel of niet passend zijn; nooit over goed of slecht. We geloven ook dat mensen veranderen omdat zij dat zelf willen. Het kan dat iets je weerhoudt om het heft in eigen hand te nemen. We helpen je graag daarvan bewust te worden en eventuele belemmeringen weg te nemen.

ONZE MOTTO’S

 
Buy now