KLANTTEVREDENHEID


De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek mogen er zijn. Over het jaar 2022 is het rapportcijfer een prima 8,3! Al jaren is deze tevredenheid (ruim) boven de 8. Dank! Deze rapportage is gemaakt door Veldwerk Optimaal, ’s-Hertogenbosch. Net als voorgaande jaren zijn onze klanten zeer tevreden over o.a. de snelheid van reageren, het nakomen van afspraken en de respectvolle manier van begeleiding. Het meest tevreden is men over de bereikbaarheid van de coach! Wij vinden het mooiste compliment: alle respondenten (100% dus!) zou Styx Career Consult aanbevelen bij anderen.

Onze klanten zijn verder zeer tevreden over onze respectvolle en positieve bejegening, ons bruikbare netwerk, de inspirerende kijk op zaken en natuurlijk vanwege het resultaat. Tenslotte stellen zij het werken met een vaste contactpersoon en de goede bereikbaarheid in Eindhoven centrum op prijs. Onze klanten geven aan dat zij uitstekend zijn geholpen bij "het krijgen van een beeld welk soort werk ik zou kunnen doen" en bij "mij helpen om stappen te zetten die nodig zijn om uiteindelijk een betaalde baan te kunnen vinden". Dit zijn precies de dingen die we bij Styx graag doen. Past een directe, praktische benadering bij je en ben je op zoek naar een intensieve, individuele maatwerkbegeleiding, neem dan gerust contact op per email of telefoon voor het maken van een (vrijblijvende) kennismakingsafspraak.


CONTACT OPNEMEN

Hoe heeft de klant de begeleiding ervaren? Een greep uit recente reacties:

"Ruud heeft me op een prettige manier begeleid bij het verkennen van mijn voorkeuren en de opties op de arbeidsmarkt. Hij paste zich erg goed aan aan mijn wensen en ik heb voortdurend het gevoel gehad dat ik zelf aan het roer stond. Ruud stond altijd klaar met goed advies op suggesties als ik die nodig had." (31 jaar)

"Styx is een prettig bedrijf, waar fijne mensen werken. Mariska is vriendelijk, leest tussen de regels door, voelt goed aan wat er speelt en waar behoefte aan is. De adviezen waren altijd op maat, toegepast op mijn situatie, op wat ik aandroeg en Mariska besprak dit op een fijne manier." (40 jaar)

"Ik ben zeer tevreden. Precies wat ik nodig had. Ik heb ervaren dat als je je eigen keuzes mag uitproberen je veel sneller goed weet wat je wil en kan. Ik heb geleerd te denken in mogelijkheden." (43 jaar)

"Zeer positief. Met namen in de beginperiode had ik ruimte nodig en later meer uitdaging. Zo is het ook gegaan. Zelfinzicht is zeker verbeterd. ben me veel bewuster geworden waar mijn sterktes en valkuilen liggen." (54 jaar)

"Heel goed. Ruuds aanpak is gedegen en hij heeft mij veel zelfvertrouwen terug kunnen geven." (41 jaar)

“Stop je energie in de juiste zaken”


“Privé en zakelijk maakte ik een paar jaar geleden een moeilijke periode door. Dat vrat energie en ik merkte dat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Een oud-collega adviseerde me om eens met Styx te gaan praten. Een gouden tip! Ik had geen grote levensvragen, maar merkte wel dat Styx me op een prettige manier hielp om de dingen op een rij te zetten. Zelf nam ik daar in de vaart van alledag niet altijd genoeg tijd voor. Bij Styx kreeg ik een luisterend oor, maar vooral ook heel veel vragen. Dat dwingt je tot nadenken en helpt je om je koers bij te stellen op basis van je groeiende zelfinzicht.

‘Opgeven is geen optie’: dat was altijd mijn motto. Nog steeds ben ik een doorzetter en dat zal ik altijd blijven. Maar Styx gaf me een belangrijk inzicht: niet opgeven kan ook inhouden dat je je energie verkeerd aanwendt of dat een situatie té veel energie vreet. Dan is het goed om iets los te laten. Opgeven is niet altijd een kwestie van zwakte, maar wel van de juiste keuzes kunnen en durven maken. Dat was een belangrijke eyeopener, waardoor ik het verlies van mijn baan ook kon accepteren. Dat gaf ruimte om een nieuwe, interessante uitdaging aan te gaan!”

Cor, 56 jaar

"Bij Styx kreeg ik alle aandacht en ruimte"


“Wat Styx Career Consult me gebracht heeft? Héél veel inzicht! Na pittige gezondheidsproblemen was voor mij duidelijk dat mijn oude werk geen optie meer was. Ik wist zeker wat ik niet meer wilde. Maar de vraag wat ik dan wél wilde, vond ik lastig te beantwoorden. Bij Styx kreeg ik alle aandacht en ruimte om dat te ontdekken. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en gezien. Met een paar gesprekken en de juiste ‘tools’ ontdekte ik snel wat mijn sterke punten zijn.

Het besef dat ik met mijn kennen en kunnen niet in de juiste werkomgeving zat was heel verhelderend. Door te kijken waar ik wel goed pas, komen mijn persoonlijkheidskenmerken nu veel beter tot hun recht. Styx heeft mij een gevoel van veiligheid en vertrouwen gegeven om open en eerlijk te zijn over wie ik ben en wat ik nodig heb. En ook belangrijk: ze hebben me geleerd te accepteren dat dit proces tijd mag kosten en dat ik mezelf mag accepteren zoals ik ben. Ik wens het iedereen die het nodig heeft toe om dit bij Styx te mogen ontvangen.”

Eva, 24 jaar

"Ik heb geleerd mijn hooggevoeligheid te omarmen"


“15 jaar had een functie die me nooit verveelde en altijd uitdaagde. Maar ik was inmiddels in een andere levensfase beland. De vraag drong zich op of mijn functie nog wel goed aansloot bij mijn situatie. Voor mij een lastige vraag, maar Styx heeft die vraag doortastend samen met mij beantwoord. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik het al: dit was de sparringpartner die ik nodig had.

Heel waardevol is dat Styx mijn ambitie begreep, maar ook snapte dat mijn hooggevoeligheid een factor is om rekening mee te houden. Voor mij was mijn hooggevoeligheid soms een obstakel. Maar Styx heeft me geleerd dit te omarmen en als een kracht te zien. Zo ontstond ook het inzicht dat voor mij niet een specifieke functie maar de sfeer en missie bepalend zijn voor mijn werkgeluk.

Juist de sfeer bij Styx sprak me aan. De gespreken waren open, eerlijk en zonder oordeel. Zo bouw je snel een vertrouwensband op die nodig is om tot de kern te komen. Wat die kern was? Dat ik geneigd was om voor anderen in te vullen wat ze zouden willen weten, denken of vinden. Ik vraag nu door en toets mijn aannames. Belangrijker nog: ik kijk meer met een open vizier en besef dat mijn ervaring en kwaliteiten waardevol zijn. Voor mij én voor anderen.

Kelly, 42 jaar

“No-nonsens en met verstand van zaken”


“Styx heeft een no-nonsens aanpak en verstand van zaken. Ruud heeft het bijzondere vermogen om je op een heel persoonlijke, natuurlijke manier en tegelijkertijd zakelijk wijze te voorzien van feedback. Ik ervaar hem als een man met passie en een missie. Styx opereert optimistisch, gedreven en ondernemend. Ik attendeer mensen op dit bureau als ze niet weten wat ze precies willen en dit op een doelgerichte manier willen ontdekken. Met name voor mensen die graag op grond willen blijven staan, is samenwerken met Styx een goed plan."

Cock de Kruiff, Cur-vit

“Werkgevers leggen hun vraag in vertrouwde handen”


“Als werkgever wil je een vraag over outplacement, loopbaanbegeleiding of duurzame inzetbaarheid in vertrouwde handen leggen. Dat kan bij Styx in alle opzichten. Ze zijn vakkundig en integer. Voor Styx normaal, maar voor werkgevers bijzonder: de coaches geven vooraf aan dat er een klik moet zijn met de medewerkers, omdat het anders geen zin heeft samen een traject in te gaan. Dat vind ik een heel positieve insteek.

Positiviteit is dé karaktertrek van Styx. Dat heeft meerwaarde voor mensen. Zeker als ze noodgedwongen op zoek moeten naar een nieuwe werkomgeving, bijvoorbeeld omdat de organisatie anders wordt ingericht of als er door nieuwe inzichten andere competenties en vaardigheden verlangd worden. Dat is nooit een leuke boodschap. Maar Styx kan als geen ander medewerkers vanuit de positieve psychologie een spiegel voorhouden die hen inzicht geeft in hun werkelijke drijfveren en motivatie. In veel gevallen waren medewerkers dankbaar dat hen die spiegel werd voorgehouden en bracht de stap om buiten de zekere omgeving van een vaste baan te kijken nieuw elan in hun carrière.”

Ruud van Ballegooij, HR-manager Alius

 
CONTACT MET STYX

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP


LEES MEER